Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Πασχαλινό παζάριΤην Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, τελευταία μέρα για τα σχολεία πριν τις διακοπές του Πάσχα, οι μαθητές της Γ' τάξης του Γυμνασίου Ανδραβίδας οργάνωσαν ένα όμορφο Πασχαλινό παζάρι με δικές τους κατασκευές στο χώρο της σχολικής βιβλιοθήκης.
Στα πλαίσια του μαθήματος των Καλλιτεχνικών, οι μαθητές με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθητήτριας, διακόσμησαν πασχαλινές λαμπάδες, έφτιαξαν διακοσμητικά με κουκουνάρια βαμμένα σε ανοιξιάτικα χρώματα, εικόνες, ημερολόγια και κηροπήγια.
Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν στη Unicef. Για το λόγο αυτό υπήρχαν στο χώρο της βιβλιοθήκης έντυπα σχετικά με τις δράσεις αυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης και ταυτόχρονα προβάλλονταν στην τηλεόραση διαφημιστικά σποτάκια της Unicef.
Τη δράση αυτή των μαθητών υποστήριξαν η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Σπυροπούλου Παναγιώτα, οι καθηγητές αλλά και οι συμμαθητές τους, οι οποίοι προσέρχονταν στο χώρο της βιβλιοθήκης και αγόραζαν διάφορα αντικείμενα.
Ευχόμαστε στους μαθητές να είναι πάντα δραστήριοι, δημιουργικοί, να ενδιαφέρονται και να βοηθούν τους συνανθρώπους τους όσο περισσότερο μπορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου